Over CSM

Over CSM

CSM Houtproducten heeft als doel duurzame houtproducten aan te bieden welke we dagelijks (kunnen) gebruiken. Door het gebruik van inlandse Europese houtsoorten maken wij degelijke producten met een duurzaam karakter. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit bijzettafels en salontafels maar ook kunt u bij ons terecht voor buitenproducten zoals moestuinbakken en nestkasten. Voor het maken van deze producten gebruiken we Europese houtsoorten zoals Eiken, Tamme kastanje, Robinia, Beuken en Douglas/ Lariks. Deze Europese houtsoorten zijn duurzaam van nature en geschikt voor meerdere toepassingen.

Bij CSM Houtproducten zijn we gespecialiseerd in duurzame moestuinbakken. Deze zijn als kant en klaar product te verkrijgen in de webshop, maar ook kunnen we bouwpakketten aanleveren. U kunt dan zelf de moestuinbak maken, maar alles is dan wel alvast voor u op maat afgekort. De duurzame moestuinbakken worden veelal gemaakt van kastanje-, eiken-, douglas- en robiniahout. Wilt u graag een moestuinbak op maat? Stuur dan geheel vrijblijvend een bericht via het contactformulier of per mail.

In onze webshop bieden we een groot deel van onze producten aan. Mist u iets of zou u graag willen dat we iets op maat maken of wilt u een offerte, stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kijkt u ook eens op www.woodrush.nl voor unieke houtproducten van historisch Eiken.

Kijkt u ook eens op www.koolmeeshuisje.nl voor duurzame nestkasten en meer.

Vriendelijke groet,

Coen van Aarsen

Your email address will not be published. Required fields are marked *