Over CSM

Over CSM

CSM Houtproducten is een jong bedrijf met als doel duurzame houtproducten aan te bieden die net even anders zijn. Door gebruik van het natuurproduct hout maken wij unieke producten met een duurzaam karakter. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit tafelbladen en bijzettafels maar ook woondecoratie zoals kandelaars, onderzetters, unieke serveer- en borrelplanken. Ook kunt u bij ons terecht voor buitenproducten zoals moestuinbakken, bloembakken, koolmeeshuisjes, uilenkasten, vleermuiskasten en egelhuizen. Voor het maken van deze producten gebruiken we Europese houtsoorten zoals Beuken-, Douglas-, Eiken- en Tamme kastanjehout.

Bent u op zoek naar hout voor in de tuin? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn met planken, balken, palen, schuttingdelen en hekwerk van douglashout, kastanjehout en eikenhout.

In onze webshop bieden we een groot deel van onze producten aan. Mist u iets of zou u graag willen dat we iets op maat maken of wilt u een offerte, stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kijkt u ook eens op www.woodrush.nl voor unieke houtproducten van historisch Eiken.

Kijkt u ook eens op www.koolmeeshuisje.nl voor duurzame nestkasten en meer.

Vriendelijke groet,

Coen van Aarsen

Your email address will not be published. Required fields are marked *